بسم الله الرحمن الرحيم
توجه به روايات معصومين (عليهم السلام) گوياي اين حقيقت است که گوش کردن به موسيقي مطرب زيان هاي بسيار زيادي براي انسان به همراه دارد. زيان هايي چون: «از بين رفتن حيا و عفت»، «روييدن بذر نفاق و دو رويي در دل»، «ترغيب به فساد و زنا». «محضور شدن به صورت گنگ، نابينا و ناشنوا»، «بدترين جايگاه در جهنم » و «ريختن سرب مذاب در گوش». همچنين در روايات وارد شده که اگر از خانه اي صداي موسيقي بلند شود، در آن خانه: «ملائکه ي رحمت الهي وارد نمي شوند»، «دعا مستجاب نمي گردد» و «اهل آن از مصيبت و اندوه در امان نمي مانند»!
متأسفانه امروزه بيشتر مجالس عروسي ما، آلوده به موسيقي هاي لهوي و سرشار از گناه و معصيت شده است. مجلس عروسي آغاز زندگي مشترک و شروع يک پيمان آسماني مقدس است؛ شروعي که مي تواند از همان ابتدا نگاه، خداوند را به همراه خود داشته باشد و ملائکه ي رحمت الهي را به سوي خود بکشاند. اما اين شروع به جاي آنکه خدا پسندانه و کريمانه باشد، بيش از هر چيز موجب دوري خداوند از زندگي مشترک، عامل رضايت شيطان، و زمينه اي براي به دوش کشيدن گناهان ديگران است.
هر چند که در محضر الهي هيچ عاملي نمي تواند توجيهي براي آلوده کردن اين مجالس مقدس به گناه و معصيت باشد، اما آن چه که مسلّم است اين است که خانواده هاي زيادي در صدد هستند تا مجالس عروسي خود را به گونه ي ديگري برگزار نمايند. به روشي که هم خداپسندانه باشد، و هم با شادي و نتوع مجلس عروسي، خاطره ي خوشي را در ذهن ميهمانان و عروس و داماد قرار دهد؛ اما هر چه مي انديشيند، راه جايگزيني براي اين کار پيدا نمي کنند!
نکته اي که جا دارد در اينجا مطرح شود اين است که چرا مسئولين مربوطه فکري به حال اين مجالس نمي کنند؟! و چرا چنين خلأ بزرگي را جبران نمي کنند؟!
پيشنهادي که مي توان به مسئولين محترم و دلسوز ارائه داد، اين است که يک نهاد پا سازمان آموزشي ـ فرهنگي، مسئوليت اين کار بزرگ فرهنگي را به عهده گيرد. اين نهاد مي تواند از ميان جوانان مستعدّ و متديني که علاقمند به کار مجري گري و اجراي محتوايي و هنرمندانه ي مجالس عروسي هستند، ثبت نام به عمل آورد. اين نهاد بايد علاوه بر آموزش مهارت هاي اداره ي چنين مجالسي، شئونات اسلامي را هم به آن ها آموزش دهد. بعد از پايان دوره و گذراندن کارگاه هاي مربوطه، به کساني که توانايي ادراه ي چنين مجالسي را پيدا کرده اند، مجوز فعاليت صادر نمايد. همچنين اين سازمان بايد در روند انجام کار اين افراد، همواره نظارت داشته باشد تا اينکه از مسير طرح انحراف پيدا نکنند. با اجراي اين کار هم زمينه ي اشتغال اين جوانان فراهم مي شود و هم به تدريج با استقبالي که مردم از اين طرح مي کنند مجالس عروسي تبديل به مجالسي خداپسندانه و در عين حال شاد و مفرّح مي گردند. انشاء الله
https://www.hamandishi-dini.ir/?p=1176
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
سلام خداقوت چون نمیخان این کار انجام بشه خیلی از داخل فکر میکنی دوستن اما در جبهه ی دشمن هستند متاسفانه در عروسی ها فساد غوغا میکنه.
اجرتان با صاحب الزمان
سلام علیکم .. از نظرتون ممنونم.