
بسم الله الرحمن الرحیم
سلسله درس هایی از ازدواج
تناسب مالی
ارزش هر انسانی به تقوا و انسانیت اوست. به همین دلیل، نه پولدار بودن دلیل بر شخصیت انسان است و نه بی پولی دلیل بی شخصیتی! چه بسیار انسان های پولداری که بویی از انسانیت و اخلاق نبرده اند و چه بسیار انسان های متوسظ و بی پولی که در درجات عالی انسانیت و اخلاق هستند. اما در این میان واقعیت های دیگری هم وجود دارد که باید به آن ها توجه شود.
برخي از جوان ها در دنیای آمال و آرزوهای خود همسری را می بینند که تفاوت مالی فاحشی با او دارد و از ثروت سرشاری برخوردار است. اما غافل از این که رفتن به چنین خانه هایی همان و آغاز مشکلات و تحقیرها همان. مهمتر از پول برای هر انسانی عزت و شخصیت است. شما فرض کنید که زن و شوهر از جهت مالی اختلاف شدید مالی دارند. تصور کنید در یک مهمانی بناست که خانواده ی طرفین شرکت داشته باشند. پدر و مادر و فامیل یکی با ماشین های بالای صد میلیون تومان باییند و خانواده ی دیگری با پیکان و پراید! خوب معلوم است که نتیجه ی چنین ازدواجی چیست؟ نتیجه این است که مثلا دختر خانم خجالت می کشد پدر و مادرش ـ که اصل و نصب او هستند ـ با آن ها رفت و آمد داشته باشد. در واقع با این کار از همه ی فامیل خود جدا می شود و در تنهایی زندگی می کند. اگر هم دختر با این مسأله کنار بیاید فامیلهای او حاضر نیستند با او رفت و آمد کنند. مطلب بعد این که ممکن است فامیل شوهر با نگاه تحقیر آمیز به او بنگرند و با عناوین تحقیر آمیزی چون: بچه گدا و غیره خطابش کنند!
توجه فرمایید که منظور از کفویت مالی این نیست که خدای ناکرده کسی که از نظر مالی بالاتر است دچار خود برتر بینی شود و کسی که از نظر مالی ضعیف است دچار خود کم بینی شود؛ بلکه منظور توجه به واقعیتی عینی در جامعه و روحیات آن هاست که ممکن است در آینده شما را دچار مشکل نماید.
https://www.hamandishi-dini.ir/?p=1335