بسم الله الرحمن الرحیم
تنها ابزار و سلاحی که فرهنگ اموی ـ رومی معاویه ای به همراه دارد، سلاح اغفال و ارعاب است. وقتی انسان ها از یک طرف آگاه به شرایط موجود شدند و پی به زوایای نقشه ی دشمن بردند و از طرف دیگر هم ترس از مرگ از آن ها برداشته شد، فرهنگ غرب به طور کلی خلع سلاح می شوند. حکمت حسینی، علاوه بر آن که به انسان آگاهی و بصیرت دشمن شناسی می دهد، ترس از مرگ را از او دور می سازد. تنها حمکت و فرهنگ حسینی است که مرگ در راه خدا را جز سعادت و رستگاری چیز دیگری نمی بیند: «إِنِّي لَا أَرَى الْمَوْتَ إِلَّا سَعَادَةً وَ الْحَيَاةَ مَعَ الظَّالِمِينَ إِلَّا بَرَماً؛ من مرگ را جز سعادت و حیات با ظالمین را جز خستگی و آزردگی نمی بینم».
چرا انقلاب هایی که در کشورهای غیر شیعی رخ می دهد به نتیجه ی قابل قبولی نمی رسند؟! چرا دست آخر خود را در چنگال آمریکا و صهیونیست ها می بینند؟! علتش این است که از حکمت حسینی بهره ای ندارند. حزب الله لبنان که تنها یک گروه چریکی هستند، با اتکاء به فرهنگ حسینی، توانستند آمریکا و اسرائیل را به زانو در آورند؛ اما از سوی دیگر میبینیم توده های بزرگ ملت ها که از قدرت بزرگی هم برخوردارند، در مقابل خواسته های آمریکا سر تسلیم فرو می آورند و تن به ذلّت و خواری می دهند. چرا؟! راز اصلی ذلّت آن ها این است که بویی از حکمت حسینی استشمام نکرده اند. نداشتن روحیه ی حسینی است که رعب از آمریکا را در دل آنان ایجاد کرده است. جامعه ای که با حکمت حسینی آشنا نباشد، در ذلّت و خواری به سر می برد. حالت چنین جامعه ای از سه حال خارج نیست. یا به شرایط ذلّت بار حاکمیت فرهنگ غرب عادت می کند و این شرایط را شرایطی مطلوب می داند. یا اینکه اگر متوجه نابسامانی شرایط موجود شود انگیزه ای برای حرکت به سوی عزّت در خود نمی بیند و قیام علیه شرایط موجود را محال و غیر ممکن می داند. صورت سوم هم این است که اگر قیام کند باز هم راه به جایی ندارند. چرا که قیام علیه فرهنگ اومانسیتی غرب مستلزم بصیرت و بینشی است که جز در پرتو حکمت حسینی نمی توان به چنین بصیرتی دست یافت.
حکمت حسینی انسان را در مقابل هیچ چیز مرعوب نمی کند. تنها اسلحه ی دشمن، ایجاد رعب و وحشت با رسانه های تبلیغاتی است و وقتی حکمت حسینی ترس از مرگ را از انسان گرفت، دشمن خلع سلاح شده، کاری از دستش بر نمی آید.
http://www.hamandishi-dini.ir/?p=273